Το «Big Spaceship» έρχεται στο Social Media Conference ‘18

9 Μαΐου, 2018

O Victor Pineiro αποτελεί ένα σημαντικό δημιουργικό κεφάλαιο στο Social Media Marketing.

Η social παρουσία των Skittles φέρει την υπογραφή του, έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη του YouTube τα τελευταία έξι χρόνια, ενώ έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του Business Insider με τους 30 πιο δημιουργικούς ανθρώπους των Social Media. Ο ίδιος, πιστεύει ότι για να ξεχωρίσεις πλέον στα social media δεν αρκεί να δημιουργείς ενδιαφέρον περιεχόμενο. Πρέπει να δημιουργείς νέες κουλτούρες.

Αυτό είναι και το θέμα της παρουσίασής του «Using Social Media to Pierce Culture», όπου θα δώσει τη συνταγή για τη διαμόρφωση κουλτούρας στα Social Media, μέσω της δημιουργίας περιεχομένου, προϊόντων και καμπανιών που κατορθώνουν να συζητηθούν και να μείνουν στη μνήμη του κοινού. Μέσα από παραδείγματα της δουλειάς του για το YouTube, την Starbucks, την Google, τη Hasbro και άλλες μάρκες, θα δείξει πώς η καλή ιδέα συνδυάζεται με τα σωστά insights, τους influencers και τις πλατφόρμες για να δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές στη σύγχρονη κουλτούρα.

Το Social Media Conference θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 24 Μαΐου, στο OTEAcademy, με τη συμμετοχή 9 ομιλητών από το εξωτερικό.