Στο Social Media Conference’18 ο σεναριογράφος του «The Death of Stalin»

5 Απριλίου, 2018

Με keynote ομιλία και workshop

Ο David Schneider, σεναριογράφος διάσημων τηλεοπτικών σειρών και ταινιών όπως τα «I’m Alan Partridge» και «The Death of Stalin» και ιδρυτής του βραβευμένου Social Media Agency «That Lot», θα συμμετάσχει στο Social Media Conference’18 (www.socialmediaconference.gr), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου, στο OTEAcademy.

Οι 300 σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν εις διπλούν, καθώς ο δημοφιλής σεναριογράφος και Creative Director θα έχει διπλή παρουσία στο SMC’18. Στην keynote ομιλία του με τίτλο «Creating Social Gold: The Art of Platform Specificity», ο David Schneider θα αποκαλύψει τα μυστικά για αποτελεσματική αξιοποίηση της κάθε πλατφόρμας. Θα μοιραστεί συναρπαστικά case studies και θα συζητήσει πώς τα brands που λειτουργούν «πλατφορμοκεντρικά» θριαμβεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δημιουργικούς και άκρως engaging τρόπους. Λίγο αργότερα, θα πραγματοποιήσει ολιγομελές workshop με θέμα «The Art of Writing in Social Media».

Το Social Media Conference’18 θα υποδεχτεί συνολικά 8 διακεκριμένους ομιλητές από το εξωτερικό, ενώ μέχρι και τις 24 Απριλίου ισχύει early bird για αγορά εισιτηρίων με έκπτωση 15%.