The

SponsorsΥπό την Αιγίδα


https://www.socialmediaconference.gr/wp-content/uploads/2018/04/SDE-1.png

Χορηγοί


https://www.socialmediaconference.gr/wp-content/uploads/2018/05/4WM-1.png

Με περισσότερα από 120 βραβεία -μερικά εκ των οποίων διεθνή- σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια η 4 Wise Monkeys είναι το boutique creative agency που ειδικεύεται στη 360 integrated επικοινωνία. Το πελατολόγιο της περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα από brands όπως Barilla, Tsakiris, Nissan, Cutty Sark, Caprice, Γρηγόρης, Famous Grouse, Caprice, DUO, Campari, Watt+Volt, Hansaplast, Aperol, Mentos, Turbo X κ.α.


https://www.socialmediaconference.gr/wp-content/uploads/2018/05/addit.png

addit: Well, that’s us, We make Marketing Digital
We are a rapid-growing agency, providing complete Digital Marketing solutions to our clients…We develop a large variety of digital services, enabling brands to promote their products through multiple channels, reaching their audience in targeted ways that generate high levels of engagement.


https://www.socialmediaconference.gr/wp-content/uploads/2018/05/GIRRAFES.png

We are Giraffes in the Kitchen, an award-winning agency that blurs the lines between disciplines and delivers measurable experiences by understanding needs, evaluating the environment and maximizing available resources. Always willing to test boundaries and do the unexpected.


https://www.socialmediaconference.gr/wp-content/uploads/2018/05/PALO.png

Η Paloservices ιδρύθηκε το 2008 και ξεκίνησε με το palo.gr, την κορυφαία μηχανή αναζήτησης ειδήσεων στην Ελλάδα. Σήμερα η εταιρεία, με παρουσία σε 6 χώρες, αξιοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) και τη Μηχανική Μάθηση (ML) προσφέρει υπηρεσίες περιεχομένου αλλά και Web και Social Media Analytics σε καταναλωτές και brands μέσω της πλατφόρμας PaloPro.


https://www.socialmediaconference.gr/wp-content/uploads/2018/04/SALESPROMO.png

To Sales Promotion Center, η εταιρεία που θεμελίωσε το χώρο του field marketing & της b-t-l επικοινωνίας στην Ελλάδα, υποστηρίζει από το 1978 τα brands σε όλα τα επίπεδα πωλήσεων και marketing. Στα 40 χρόνια της πορείας της στην Ελληνική αγορά, η εταιρεία συνεργαζόμενη  αποκλειστικά  με μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες έχει σερβίρει μεγάλη πλειοψηφία των brands της αγοράς  μέσα από δημιουργικά και πρωτοπόρα  projects  αναδεικνύοντας πολλά νέα προϊόντα. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει από κοντά τη διαμόρφωση των καταναλωτικών τάσεων και εξελίσσει καθημερινά τις υπηρεσίες της βάσει των αυξανόμενων απαιτήσεων των brands.https://www.socialmediaconference.gr/wp-content/uploads/2018/04/SOCIALAB.png

H Socialab δημιουργήθηκε το 2009 από σχεδόν three άτομα και κοντεύει να φτάσει τα… sixty.  Άρα το three-sixty (360) τη χαρακτηρίζει στον μέγιστο βαθμό, κρατώντας το digital DNA της και «χτίζοντας» πάνω σε αυτό.  Η ομάδα αυτή λοιπόν καταστρώνει, επινοεί, υλοποιεί και καλύπτει κάθε επικοινωνιακή και διαφημιστική ανάγκη των πελατών της σε κάθε μέσο (ATL, BTL, Digital, Social, PR). Το portfolio των πελατών της περιέχει γνωστά ελληνικά και ξένα brands ενώ έχει βραβευθεί πολλές φορές τόσο δημιουργικά όσο και για το business κομμάτι της.


Χορηγός Φιλοξενίας


https://www.socialmediaconference.gr/wp-content/uploads/2018/04/OTEACADEMY-2.png

Η OTEAcademy, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, είναι o μεγαλύτερος professional training οργανισμός στην Ελλάδα, παρέχοντας πρωτοποριακές εκπαιδευτικές υπηρεσίες που συμβάλλουν στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη του εκπαιδευόμενου. Με κύρια δραστηριότητα το business training, σχεδιάζει και υλοποιεί υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT), καλύπτοντας ευρεία θεματολογία και συμβάλλοντας στην εξέλιξη στελεχών και επιχειρήσεων. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της OTEAcademy παρέχονται υπηρεσίες φιλοξενίας με ευελιξία και λειτουργικότητα, μετουσιώνοντας στην πράξη την εμπειρία της στο customer experience.

Conference Experience Sponsor


https://www.socialmediaconference.gr/wp-content/uploads/2018/04/CONFERIENCE-2.png

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

Διοργάνωση


https://www.socialmediaconference.gr/wp-content/uploads/2018/04/mw-1.png
Social Media Conference 2018

Download Sponsorship Brochure


Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να κατεβάσετε το Sponsorship Brochure του Social Media Conference ’18!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Επικοινωνία


Συμμετοχές
Στέλιος Κιοσσές, T: 210 6617777  (εσωτ. 149), Ε: [email protected]

Χορηγίες
Άννα Γυπαράκη, Τ: 210 6617777  (εσωτ. 152), Ε: [email protected]

Περιεχόμενο
Ντάνος Τσάκαλος, Τ: 210 6617777  (εσωτ. 251), Ε: [email protected]


Boussias Communications

  Κλεισθένους 338, 15344, Γέρακας, Αττική, Ελλάδα
  +30 210 6617777
  +30 210 6617778
  www.boussias.com